Matador


Kontakt

post@koebenhavner-oplevelser.dk

Skriv gerne og få hurtig svar.
CVR 29 42 33 69
Tlf. 31 44 36 00


Firmaer, foreninger og private kan få deres egen guide.

Ring eller skriv en mail

Læs mere

Matador - i Roskilde

Privat tur om Lise nørgaard - klik og læs mere


Alle kender TV serien Matador. De fleste mennesker elsker den og mange kan alle de 24 afsnit udenad.

Lise Nørgaard er idekvinde til Matador. Hun har hentet utrolig meget inspiration til serien fra hendes egen barndom og livet i Roskilde.Oplev Roskilde og Lise Nørgaard med Kulturens Venner

Ved at læse om Lise Nørgaards liv i hendes bøger og diverse artikler fås et meget godt billede af hendes spændende liv og levned. Det giver også en ide om hvor Lise Nørgaard har sin inspiration fra til Matador.

Et eksempel: Som barn stod hun engang i en købmandsbutik og ventede på at blive ekspederet. I butikken ventede også en repræsentant fra hendes faders grossitvirksomhed. Det var Lise's tur til at blive ekspederet og en af borgerskabets bedre fruer kom ind i butikken og jo hun blev selvfølgelig ekspederet først.

I Matador kommer Mads Skjern som repræsentant ind i Damernes Magasin i Korsbæk. Han må vente og vente og vente, for borgerskabets bedre fruer skulle ekspederes først. Det er jo meget nærliggende, at Lise's oplevelse i købmandsbutikken bliver til begyndelsen på serien Matador.

Sådan er der mange sjove og gode historier og sammenligninger mellem forfatterens barndom og ungdom og hændelser i Matador.

Kom selv med og få vished


Brug kontaktformular til at forespørge om privat tur.

Hvem er gruppen og antal deltagere og ønsket dato.

Hurtigt svar og en god pris.

Velkommen.